Έφυγε ο Δημήτρης Παπαδήμος

Ομοσπονδία Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας

Ο καλός φίλος και συνοδοιπόρος Δημήτρης Παπαδήμος, Αναπληρωτής Γραμματέας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Αττικόν μετά από νοσηλεία με Covid – 19.

Ο Δημήτρης Παπαδήμος, πιστός εραστής της έβδομης τέχνης, ανέπτυξε παράλληλα μια πλούσια πολιτική και πολιτιστική δράση. Επί σειρά ετών ήταν Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πρέβεζας και δραστήριο μέλος της ΟΚΛΕ.

Θα τον θυμόμαστε στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΟΚΛΕ να συνθέτει, με την ευγένεια και την πραότητά του, τις όποιες αντιθέσεις.

Θα τον θυμόμαστε ενεργό συμμέτοχο σε όλα τα Συνέδρια της Ομοσπονδίας ανά την Ελλάδα.
Θα τον θυμόμαστε στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του εκ μέρους της Ομοσπονδίας στην Κριτική Επιτροπή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Θα θυμόμαστε τον Δημήτρη πάντα κεφάτο, καλό συν-πότη και εκλεκτό καλοφαγά σε όλες τις γαστρονομικές μας συνευρέσεις όποτε η περίσταση το επέτρεπε.

Η ΟΚΛΕ εκφράζει τα οδυνηρά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη, στη γυναίκα του, στα παιδιά του και στα εγγόνια του.